Projecten 1e half jaar 2014

In het eerste half jaar van 2014 hebben we verschillende klussen uitgevoerd.

Onder andere is dit een uitbreiding en verbouw van een woonhuis in Soest geweest. Deze woning dateerd van ca. 1903. Er is een fraaie uitbouw (keuken met hal)gerealiseerd op de begane grond en een extra slaapkamer op de verdieping. Zie binnenkort de foto's op onze website.


Het updaten van een woning in Woudenberg d.m.v. het realiseren van een open keuken en deze te vernieuwen. Het stukadoren en sauzen van wanden en plafonds en het uitvoeren van diverse onderhoudswerkzaamheden.

Voor de nieuwbouw van Tuincentrum Hartogsveld te Amersfoort verzorgden wij de bouwkundige onderdelen zoals betonwerk, metselwerk, timmerwerk, plafonds, tegelwerk, etc. Dit tuincentrum is in ruim 2 maanden gerealiseerd en inmiddels geopend.In Nijkerk hebben we de ruwbouw van een veranda gerealiseerd d.m.v. het aanpassen van de bestaande bijkeuken.

In Amersfoort zijn we volop bezig met het wijzigen van een kantoorindeling op de 5e verdieping van een pand. Zo wordt er onder andere een extra toiletgroep gerealiseerd, een nieuwe keuken geplaatst, wanden verplaatst, etc.

Begin mei zijn we gestart met het casco verbouwen en uitbreiden van een woning uit 1938 te Bennekom. Muren zijn verplaatst, installaties worden geheel vernieuwd, de gehele bovenverdieping wordt voorzien van nieuwe wanden, plafonds en dakkapellen, zelfs het gehele dak wordt vervangen door geisoleerde dakelementen met opnieuw rieten bekleding. Aan de achterzijde wordt een nieuwe tuinkamer gerealiseerd.